Φθηνά Αεροπορικά απο Γερμανία για Ιταλία

Η αγαπημένη σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορική εταιρεία επεκτείνει τις προσφορές της από Γερμανία προς προορισμούς του Νότου στο θερινό πρόγραμμα για το 2011.

Έναρξη του θερινού προγράμματος πτήσεων για το 2011!! Με εννέα νέες συνδέσεις, η Germanwings ξεκινά «επιθετικά» το ερχόμενο καλοκαίρι, επεκτείνοντας το πρόγραμμά της από Κολονία/ Βόννη, Στουτγκάρδη και Ανόβερο.

Επιπλέον, επεκτείνει τις ανταποκρίσεις από Ανόβερο προς Σμύρνη και Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία διαβλέπει μεγάλες προοπτικές στην Ιταλία όσον αφορά τις ποιοτικές διακοπές, τις οικογενειακές αποδράσεις και τα ταξίδια κινήτρων. Όλοι οι νέοι προορισμοί διατίθενται προς κράτηση ήδη από την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010, στις 12.00.

Η Ιταλία προσφέρει στους ταξιδιώτες ένα σχεδόν τέλειο μείγμα ιστορίας, πολιτισμού και τέχνης, εξαιρετικές τουριστικές υποδομές και ασύγκριτο τρόπο ζωής. Κατά συνέπεια, η χώρα είναι δημοφιλής όχι μόνο ως καλοκαιρινός παραθεριστικός προορισμός αλλά όλο και περισσότερο ως αγαπημένος προορισμός για δεύτερη επίσκεψη ή για απόδραση σαββατοκύριακου. Η χώρα αυτή στη Νότια Ευρώπη διαθέτει πελατεία που ανήκει στον κύριο πυρήνα πελατών μιας χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας. Για παράδειγμα, τα πολυάριθμα θεματικά ταξίδια, προτάσεις αναψυχής, οινικός τουρισμός, πολιτιστικές διαδρομές, ταξίδια γαστρονομίας, που παρουσιάζονται εκ νέου από ταξιδιωτικούς πράκτορες κάθε χρόνο, είναι ξεκάθαρη απόδειξη αυτής της τάσης.

Οι νέες συνδέσεις από Κολονία/ Βόννη είναι τα αεροδρόμια του Μπάρι, του Κάλιαρι στη Σαρδηνία και της Πίζας. Το Μπάρι θα εξυπηρετείται 4 φορές την εβδομάδα από 27 Μαρτίου 2011 και εξής, στο Κάλιαρι η Germanwings θα πετά 2 φορές την εβδομάδα και η Πίζα θα συνδέεται με 4 πτήσεις την εβδομάδα. Οι νέοι προορισμοί Μπάρι και Κάλιαρι προσφέρονται από Στουτγκάρδη, συγκεκριμένα το Μπάρι 4 φορές την εβδομάδα από 27 Μαρτίου 2011, όπως και η Κολονία/ Βόνη και το Κάλιαρι 2 φορές την εβδομάδα από 14 Απριλίου 2011 και εξής.

Το Ανόβερο είναι ικανοποιημένο για τις νέες συνδέσεις προς Νάπολη, Μπάρι, Βενετία/ Τρεβίζο και Κατάνια. Από τις 29 Μαρτίου 2011 η Νάπολη συμπεριλαμβάνεται με 2 πτήσεις την εβδομάδα στο πλάνο πτήσεων της Germanwings, το Μπάρι συνδέεται κάθε Πέμπτη από τέλη Μαρτίου. Προς το Τρεβίζο, σχεδόν 30 χλμ. Βόρεια της Βενετίας, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία πετά 3 φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Αλλά δεν είναι μόνο η Ιταλία που συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο επέκτασης πτήσεων της Germanwings για το νεότερο κόμβο της στο Ανόβερο: στο θερινό πρόγραμμα 2010 η εταιρία θα προσφέρει μέχρι και 3 πτήσεις επιπλέον την εβδομάδα προς Σμύρνη, Τουρκία και μια επιπλέον πτήση προς την Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Τα δρομολόγια προσφέρονται για κράτηση από Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 και εξής.

Germanwings – Η Χαμηλού Κόστους Αεροπορική Εταιρία για Ευρώπη

Η Germanwings είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους στην Ευρώπη. Προσφέρει  φθηνα αεροπορικα εισητηρια από Κολονία/ Βόννη, Στουτγάρδη, Βερολίνο/Schoenefeld, Αμβούργο, Ανόβερο και Ντόρτμουντ προς περισσότερους από 70 προορισμούς σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Ο νέος στόλος αεροσκαφών αποτελείται από 30 jets, τύπου Airbus A319.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s