Προσφορές για την 28η Οκτωβρίου από τα τουριστικά γραφεία

Στα… αζήτητα παραμένουν λίγες μόλις μέρες πριν από την έναρξή τους, τα πακέτα διακοπών για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. 

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν ήδη προβεί σε σημαντικές προσφορές προκειμένου να προσελκύσουν τους υποψήφιους ταξιδιώτες.

Στους ελληνικούς προορισμούς, όπου παραδοσιακά αυτές τις μέρες έκαναν εκδρομές περίπου 4.500 άτομα, φέτος καταγράφεται μείωση της τάξης του 30%, ενώ για το εξωτερικό, όπου επέλεγαν να πάνε περίπου 6.000 άτομα, η μείωση φθάνει και το 40%.

«Κόπηκαν»
«Μέχρι και πέρσι, το φθινόπωρο και η άνοιξη ήταν οι κατεξοχήν εποχές για τριήμερες, μίνι αποδράσεις και εκδρομές», τονίζει ο Γιώργος Πανάγου, εκπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου στην Αθήνα. «Τα τριήμερα «28η Οκτωβρίου», «Καθαρή Δευτέρα», «25η Μαρτίου» και «Αγίου Πνεύματος», καθώς και τα Σαββατοκύριακα, τα τελευταία χρόνια κέρδιζαν όλο και περισσότερους τουρίστες.

Φέτος, όμως, και αυτά κάνουν «κοιλιά»». Ετσι, οι πράκτορες έχουν μπει δυναμικά στον χορό των προσφορών, παρέχοντας προσιτές τιμές, ημιδιατροφή αντί πρωινού, δωρεάν τοπικές εκδρομές και κρουαζιέρες.

Δείτε πακέτα από επώνυμα ταξιδιωτικά γραφεία, όπου υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις.

Συγκεκριμένα:

  • Τετραήμερο στη Ζάκυνθο με 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5 αστέρων για διακοπές all inclu sive κοστίζει 145 ευρώ και 239 ευρώ το άτομο αν η μεταφορά γίνει με πούλμαν (Balakakis).
  • Τριήμερο στο Καρπε νήσι με 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, για διακοπές all inclu sive κοστίζει 145 ευρώ το άτομο (Manessis).
  • Τριήμερο στους Δελφούς με 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό, κοστίζει από 66 ευρώ το άτομο (Ginis).
  • Τριήμερο στο Πήλιο με 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και ημιδιατροφή, κοστίζει 80 ευρώ και 159 ευρώ άν η μεταφορά γίνει με πούλμαν. Προσφέρονται δωρεάν οι εκδρομές σε Χάνια, Πορταριά, Μακρινίτσα, Βόλο, Μηλιές (Planet Tours).
  • Τετραήμερο στη Λίμνη Πλαστή ρα και στα Ορεινά θέρετρα Πίνδου με 3 διανυκτερεύσεις και ημιδιατροφή κοστίζει 244 ευρώ το άτομο. Η με ταφορά γίνεται με πούλμαν (Aca dimos).
  • Επταήμερη εκδρομή σε Κωνσταντινούπολη, Βόσπορο, Πριγκιπον νήσια με 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων και ημιδιατροφή κοστίζει 350 ευρώ το άτομο. Η μεταφορά γίνεται με πούλμαν (Signature Travel).
  • Τετραήμερο στη Βουδαπέστη με 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και ημιδιατροφή, ξεναγήσεις και περιηγήσεις κοστίζει 460 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα αεροπορικά εισητήρια για Βουδαπέστη (Signature Tra vel).
  • Πενθήμερη εκδρομή σε Ρώμη και Βατικανό με 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό, ξεναγήσεις και περιηγήσεις κοστίζει 525 ευρώ το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα αεροπορικα εισητηρια για Ρωμη (Su perior Travel).
  • Τετραήμερο στη Μάλτα με 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και πρωινό, ξεναγήσεις και περιηγήσεις και δώρο κρουαζιέρα κοστίζει 399 ευρώ το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα αεροπορικά εισιτήρια για Μάλτα (Malta Holidays).
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s