Η easyJet καθιερώνει νέα ευέλικτα ναύλα για επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς!

Η easyJet αναγγέλλει την καθιέρωση νέων ευέλικτων ναύλων για επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς. Οι νέοι ναύλοι προσφέρουν στους επιβάτες απεριόριστη ευελιξία να αλλάζουν τα στοιχεία του ταξιδιού τους, μέχρι και δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης.

Οι επιβάτες αξιοποιώντας το νέο ναύλο, μπορούν να πραγματοποιήσουν όσες αλλαγές επιθυμούν, σε πλαίσιο τεσσάρων εβδομάδων – μια εβδομάδα πριν και τρεις εβδομάδες μετά την αρχική κράτηση. Μπορούν επιπλέον να επωφεληθούν από τη δωρεάν υπηρεσία του Speedy Boarding, να μην επιβαρύνονται με πρόσθετες χρεώσεις κράτησης και θα δικαιούνται μία αποσκευή, χωρίς χρέωση.

Τα προτεινόμενα ευέλικτα ναύλα ανταποκρίνονται απόλυτα στην δέσμευση της easyJet για διατήρηση των ναύλων της σε χαμηλά επίπεδα. Θα είναι άκρως ανταγωνιστικά και πολύ πιο χαμηλά από τα αντίστοιχα προσφερόμενα από τις «παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες».

Η διευθύνουσα σύμβουλος της easyJet, Carolyn McCall, δήλωσε: «Παρατηρούμε μια αυξανόμενη προτίμηση των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς προς την easyJet και η αιτία είναι ότι η easyJet διαθέτει το καλύτερο Ευρωπαϊκό δίκτυο, εξυπηρετεί κεντρικά αεροδρόμια και διατηρεί χαμηλούς ναύλους. Τα ευέλικτα εισιτήρια της easyJet έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς, κάνοντας την easyJet ακόμα πιο ελκυστική επιλογή για αυτούς. Τα νέα ευέλικτα ναύλα, θα είναι αρχικά διαθέσιμα μόνο από επαγγελματικά κανάλια κράτησης, όπως το Global Distribution Systems και μέσων κράτησης που χρησιμοποιούνται από εταιρείες επαγγελματικών ταξιδιών.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s