Συνεργασία μεταξύ της Olympic Air και των Κυπριακών Αερογραμμών

Συμφωνία για ευρύτατη συνεργασία μεταξύ της Olympic Air και  των Κυπριακών Αερογραμμών υπέγραψαν  ο Εκτελεστικός Πρόεδρος  της Olympic Air κ. Γιάννης Καρακαδάς και ο Εκτελεστικός Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, βάζοντας τις βάσεις για την ενίσχυση της  παρουσίας των δύο αεροπορικών εταιριών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η συμφωνία που υπογράφηκε στη Λευκωσία, ανοίγει νέους ορίζοντες για τις δύο εταιρίες, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα προς το επιβατικό κοινό. Προβλέπει την πραγματοποίηση απευθείας προγραμματισμένων πτήσεων κοινού κωδικού στο δίκτυο δρομολογίων τόσο της Olympic Air (εσωτερικού και εξωτερικού) όσο και των Κυπριακών Αερογραμμών. Η συνεργασία ξεκινά στις 27  Μαρτίου με πτήσεις κοινού κωδικού από και προς Αθήνα, Ρόδο, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη καθώς και Λάρνακα, Πάφο. Από τις 15 Απριλίου θα επεκταθεί για να καλύψει και τους 38 προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού της Olympic Air καθώς και όλων των πτήσεων των Κυπριακών Αερογραμμών.

Το επιβατικό κοινό θα διαθέτει  μεγαλύτερο φάσμα επιλογών σε ταξίδια, με οικονομικότερα αεροπορικα εισητηρια, σε δεκάδες ελληνικά νησιά και πόλεις καθώς και άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς όπου πετούν οι δύο εταιρίες. Ο επιβάτης κάθε εταιρίας θα κερδίζει βαθμούς για τα προγράμματα τακτικών επιβατών Travelair Club της Olympic Air και Sunmiles των Κυπριακών Αερογραμμών για ολόκληρη την διαδρομή  μέχρι τον τελικό προορισμό, ανεξαρτήτως αν το ένα τμήμα του ταξιδιού αφορά τη μια εταιρία ή την άλλη. Παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα, να εξαργυρώνει τους βαθμούς που εξασφάλισε και στις δύο εταιρίες κερδίζοντας περισσότερα δωρεάν ταξίδια.

Η συνεργασία των δύο αεροπορικών εταιριών καλύπτει και άλλους τομείς όπως η  παροχή υπηρεσιών εδάφους στα αεροδρόμια Ελλάδας και Κύπρου, η συνεκμετάλλευση των αιθουσών διακεκριμένων επιβατών (VIP lounges) στα αεροδρόμια των δύο χωρών και η διερεύνηση όλων των επιλογών για κοινή αξιοποίηση των υποδομών που διαθέτουν οι δύο εταιρίες στα αεροδρόμια.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Olympic Air κ. Γιάννης Καρακαδάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι κοινές μας καταβολές και τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης των επιβατών που χαρακτηρίζουν τόσο τις Κυπριακές Αερογραμμές όσο και την Olympic Air ενισχύονται ακόμη περισσότερο από αυτή τη συνεργασία, δημιουργώντας ένα ακόμη μεγαλύτερο δίκτυο για τους επιβάτες μας οι οποίοι θα επωφελούνται και από μια κοινή φιλοσοφία αριστείας των προσφερομένων υπηρεσιών μας. Σήμερα οι Κυπριακές Αερογραμμές και η Olympic Air βάζουν τις βάσεις για μια συνεργασία με εξαιρετικές περαιτέρω προοπτικές».

Από την πλευρά του ο Εκτελεστικός Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Γιώργος Μαυρόκωστας δήλωσε τα εξής: «Χαίρομαι γιατί καρποφόρησε αυτή η κοινή προσπάθεια και είμαι βέβαιος ότι ξεκινά μια καινούρια εποχή στις σχέσεις μεταξύ Κυπριακών Αερογραμμών και Olympic Air με υποσχόμενο μέλλον και για τους δύο οργανισμούς. Οι προοπτικές της νέας συνεργασίας οδηγούν σε ισχυρότερη παρουσία των δύο εταιριών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τις αερομεταφορές  διεθνώς, προσφέροντας σημαντικά οφέλη και πλεονεκτήματα  προς το ταξιδιωτικό κοινό».

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s