Αεροπορικα εισητηρια Κερκυρα Λονδινο

Η low cost αεροπορική εταιρία Ryanair ανακοίνωσε την Πέμπτη 7 Απριλίου, ότι θα ξεκινήσει δρομολόγια από το νησί της Κέρκυρας προς το Λονδίνο  από τον Ιούνιο του 2011, µε τα οποία θα διακινηθούν 30.000 επιβάτες ετησίως και θα δημιουργήσουν στην Κέρκυρα έως 30 θέσεις εργασίας.

Η Ryanair γιορτάζει το πρώτο της δρομολόγιο προς Κέρκυρα λανσάροντας την πώληση 1 εκατ. θέσεων των €7 Ευρώ για πτήσεις κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέµπτη, οι οποίες είναι διαθέσιμες προς πώληση από απόψε τα μεσάνυχτα μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (11 Απριλίου).

Η υπεύθυνη της εταιρείας Ryanair κ. Ida Buonanno δήλωσε: «Η Ryanair προωθεί µε ιδιαίτερη χαρά τον Ελληνικό τουρισμό ξεκινώντας τα πρώτα της
δρομολόγια από το Ελληνικό νησί της Κέρκυρας προς το Λονδίνο (Stansted) που θα προσφέρουν στους Βρετανούς και Έλληνες καταναλωτές / επισκέπτες ακόμα χαμηλότερους ναύλους σ ‘αυτόν τον συναρπαστικό προορισµό αυτό το καλοκαίρι, διακινώντας 30.000 επιβάτες ετησίως και δημιουργώντας έως 30 θέσεις εργασίας στην Κέρκυρα.

«Για να γιορτάσει αυτό το νέο δρομολόγιο, η Ryanair λανσάρει την πώληση 1 εκατ. θέσεων των €7 προς όλη την Ευρώπη τον Μάιο, οι οποίες θα είναι διαθέσιµες προς πώληση έως τα µεσάνυχτα της Πέµπτης. Δεδομένου ότι οι θέσεις αυτές θα γίνουν ανάρπαστες λόγω της πολύ χαμηλής τους τιμής, προτρέπουµε τους επιβάτες να τις κλείσουν αµέσως µέσω της ιστοσελίδας http://www.Ryαnαίr. com»
H απόφαση της Ryanair να συμπεριληφθεί η Κέρκυρα φέτος στο πρόγραμμα δρομολογίων της, πραγματοποιήθηκε μετά από τη συντονισμένη προσπάθεια της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας με τους τουριστικούς φορείς του νησιού μας, αλλά και την αμέριστη αρωγή του Δήμου Κέρκυρας και του Επιμελητηρίου Κερκύρας.

Μετά από τη συντονισμένη προσπάθεια της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας με τους τουριστικούς φορείς του νησιού, αλλά και την αρωγή του Δήμου Κέρκυρας και του
Επιμελητηρίου Κερκύρας, ξεκινούν νέα δρομολόγια από το Λονδίνο προς την Κέρκυρα, από την εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο!

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s