Αεροπορικα εισιτηρια με την Cyprus Airways με 50% εκπτωση

50% έκπτωση στο δεύτερo αεροπορικό εισιτήριο μέχρι 27/10/2011!
Η Cyprus Airways ανακοινώνει μια εξαιρετικά ελκυστική προσφορά για τις πτήσεις της προς την Κύπρο, ανταποδίδοντας με τον τρόπο αυτό την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλει το ελληνικό επιβατικό κοινό στα 65 χρόνια της παρουσίας της στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, η εταιρία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιβάτη που θα κλείσει αεροπορικα εισητηρια από την Αθήνα και από το Ηράκλειο προς τη Λάρνακα να συνοδεύεται από ένα ακόμα άτομο, το οποίο θα πληρώσει μόνο το 50% της τιμής του εισιτηρίου, ανεξάρτητα από την κατηγορία του ναύλου και τη θέση -οικονομική ή διακεκριμένη- που θα επιλέξει. Η προσφορά ισχύει για επιβάτες που θα ταξιδέψουν στην ίδια πτήση και στην ίδια κατηγορία θέσης.

Διευκρινίζεται ότι η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από την Αθήνα και από το Ηράκλειο προς τη Λάρνακα στο διάστημα 12 Αυγούστου έως και 27 Οκτωβρίου 2011, ενώ η έκδοση του εισιτηρίου πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2011.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αλλαγές εισιτηρίων επιτρέπονται πλέον σε όλες τις πτήσεις και τις κατηγορίες ναύλων της Cyprus Airways.

αεροπορικα εισητηρια προσφορες

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s