Προσφορα αεροπορικων εισιτηριων για τους συνδρομητες nova και forthnet απο την ολυμπιακη

Η Olympic Air σε συνεργασία με τη Nova και τη Forthnet σας απογειώνουν και σας χαρίζουν για κάθε 1 (ένα) αεροπορικό εισιτήριο που αγοράζετε και 1 (ένα) επιπλέον δώρο.

Οι συνδρομητές της Nova και της Forthnet θα πρέπει να καλούν αποκλειστικά στο τηλεφωνικό κέντρο της Olympic Air στο 801 801 0101 ή στο 210 3550500, όπου θα ενημερώνουν ότι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη προσφορά.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία θα σας ζητηθεί να δώσετε:

– Εάν είστε συνδρομητής Nova: τον Κωδικό Συνδρομητή
– Εάν είστε συνδρομητής Forthnet: τον Αριθμό Βρόχου*

*Ο Αριθμός Βρόχου αναγράφεται πάνω αριστερά στο λογαριασμό σας

Μετά την επιβεβαίωση ότι έχετε ενεργή συνδρομή στις υπηρεσίες Nova/ Forthnet, με την αγορά ενός εισιτηρίου θα σας κάνουμε δώρο ένα δεύτερο στην ίδια πτήση!

Επιπλέον αν είστε μέλος του Travelair Club κερδίζετε 500 μίλια για πτήσεις εσωτερικού και 1000 μίλια για πτήσεις εξωτερικού.

Όροι προσφοράς:

· Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου 2011 για συγκεκριμένο ναύλο της οικονομικής θέσης και για αεροπορικά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 15/09/2011 έως και τις 30/11/ 2011.

· Η παραπάνω προσφορά ισχύει εφόσον και οι δύο (2) επιβάτες ταξιδεύουν στις ίδιες πτήσεις σε συγκεκριμένο οικονομικό ναύλο. Ο πρώτος επιβάτης επί πλέον του ναύλου, επιβαρύνεται με τους φόρους/χρεώσεις αεροδρομίων, τον επίναυλο καυσίμων και τα διαχειριστικά έξοδα ενώ ο δεύτερος επιβάτης επιβαρύνεται μόνο με τους φόρους/χρεώσεις αεροδρομίων και τα διαχειριστικά έξοδα.

· Η προσφορά ισχύει για δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου της Olympic Air που εξυπηρετούνται με απευθείας πτήσεις και που εκτελούνται μόνο από την Olympic Air και αεροσκάφη της, . Συγκεκριμένα:

– Για το εσωτερικό εξαιρούνται τα δρομολόγια των άγονων γραμμών: Αστυπάλαια, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος.
– Για το εξωτερικό ισχύουν οι εξής προορισμοί: Άμστερνταμ, Κάιρο, Λάρνακα, Βελιγράδι, Κωνσταντινούπολη, Τίρανα, Σόφια, Βουκουρέστι.

· H προσφορά ισχύει μόνο για τους ενεργούς συνδρομητές Nova και τους ενεργούς συνδρομητές Forthnet. Οι εν λόγω συνδρομητές πρέπει να είναι ενεργοί τόσο κατά την κράτηση όσο και κατά την χρήση της προσφοράς (εισιτηρίων).

· Οι κρατήσεις των εισιτηρίων μπορούν να γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το Call Center της Olympic Air στο 801 801 0101 (+30 210 3550500).

· Η προσφορά ισχύει, για το Εσωτερικό δίκτυο για αναχωρήσεις από τα αεροδρόμια της Ελλάδας και για το Εξωτερικό δίκτυο για αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο Αθηνών βάσει διαθεσιμότητας, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και υπόκειται στους περιορισμούς που θέτει ο κανονισμός της εταιρείας Olympic Air για την ακύρωση και την αλλαγή των αεροπορικών εισιτηρίων.

· Τα αεροπορικά εισιτήρια δεν μπορούν να εκδοθούν με ανοιχτές ημερομηνίες, παρά μόνο σε συγκεκριμένες πτήσεις και ημερομηνίες ταξιδιού.

· Η ευθύνη της Olympic Air ως αερομεταφορέα είναι περιορισμένη σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία.

· Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή/και έκπτωση ναύλου.

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s